BTÜ Sektörel Eğitim Programı (SEP) Bilgilendirme Toplantısı

"BTÜ Sektörel Eğitim Programı (SEP)  Bilgilendirme Toplantısı" Yapıldı

Üniversitemiz Sektörel Eğitim Programı (SEP)  Koordinatörlüğü tarafından Mimarsinan Yerleşkesi Erguvan Salonunda Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nurettin ACIR tarafından  2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında SEP programına katılacak olan Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Gıda Mühendisliği ve Orman Mühendisliği  Bölümlerinin Bölüm Başkanları, Akademik Personeli, Bölüm SEP Temsilcileri ve  3. sınıf öğrencilerine yönelik "BTÜ Sektörel Eğitim Programı (SEP)  Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı.

Toplantıda akademisyen ve öğrencilerin sorularını da cevaplayan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nurettin ACIR, öğrencilerimizin okul dönemlerindeki edindiği akademik bilgi birikimlerini sektörle buluşturması, uygulama ve pratik yapması, proje üretmesi ve tecrübe kazanması açısından Sektörel Eğitim Programının önemine değinen açıklamalarda bulunarak BTÜ Sektörel Eğitim Programı (SEP) hakkında tanıtım sunumu gerçekleştirdi.